مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک بدون قولنامه از اقوام

سلام اینجانب تاریخ 97/7 از باجناقم آپارتمانی خریداری کردم و ایشان همزمان آپارتمان دیگری برای خودش قولنامه کرد ولی برای ملکی که به من فروخته قولنامه ننوشت گفت فامیلیم بیخودی برای چی پول بنگاه بدیم یه سره بریم محضر اما از آنجا که ایشان کارمند بانک میباشد برای به نام زدن ملکی که به من فروخته باید ملکی که خریده را به رهن بانک ببرد و ملکی که به من فروخته فک رهن بشه تا بتونه به نام من بکنه تا به حال هم سند ملکی که خریده آماده نشده و میگه تا زمانی که سند من آماده نشه من نمیتونم کاری بکنم ولی من از چند نفر دیگر که کارمند هستن شنیدم که اگر ایشان به مبلغ بدهی ملک در رهن چک یا سفته بزارن و دوتا از همکارانشون امضا کنن امکان فک رهن هست ولی ایشان مدام طفره میرن و حتی من حاضر شدم بعد از دوسال حداقل با من یه قولنامه بنویسن اما میگه قولنامه بنویسیم اما مفاد خاصی از ضرر و زیان توش ذکر نشه و تاریخ محضر را هم بزاریم ساله 1410 که من تا اون موقع بازنشست میشم خونه از رهن در میاد میتونم به نام بکنم اگر هم خونه خودم زودتر به نام شد که خوب زودتر به نامت میکنم اما من احساس میکنم ایشان مرا در آب نمک نگه داشته که چنانچه معامله ملک خودش بهم خورد ملکو از من پس بگیره در حال حاضر من از ایشان ملک را تحویل گرفتم و کل مبلغو پرداخت کردم اما هیچ رسیدی بابت پول داده شده به ایشان ندارم اما اگر پرینت سال 97 ایشون گرفته بشه مشخص میشه که من پولو به ایشون دادم کلی هم شاهد دارم آیا راهی هست من بتونم ملکمو که خریداری کردم مطالبه کنم واقعا چوب قلب و سادگیمو خوردم که به این آدم اطمینان کردم

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

با سلام
دوست عزیز متاسفانه اغلب مشکلات به دلیل اعتماد نادرست در معاملات است و سؤاستفاده از این اعتماد است پیشنهاد من به شما اینست که قبل از هر اقدام قانونی میبایست در صدد جمع آوری مدرک و دلیل نسبت به اثبات معامله فوق باشید بعنوان مثال وقتی با ایشان در خصوص انتقال سند و یا معامله ای که انجام داده اید صحبت میکنید علیرغم اینکه صدا را ضبط میکنید فیلم بگیرید که در صورت نیاز این مدارک را به دادگاه ارائه دهید و حتی میتوانید یک استشهادیه تنظیم کنید که کل اقوام و فامیل و دوستان که از این مسئله اطلاع دارند امضا بزنند و یا حتی وقتی جمع اقوام نشستید و راجب به این موضوع صحبت به میان بیاورید و فیلم تهیه کنید. اینجا یک روز در دادگاه که اگر کسی برایتان حاضر به شهادت نشد به کارتان میاید و النهایه برای اقدام حقوقی در بدو امر به باجناقتان اظهارنامه ای مبنی بر اینکه معامله ای انجام داده اید و ایشان میبایست ملک را فک رهن نموده و به نام شما منتقل نماید و حتی به او ظرف 10 روز مهلت دهید یا دقیقا ذکر نماید به عنوان مثال در مورخه 1/12/99 در دفترخانه 211 به آدرس.... جهت انتقال سند حاضر شود در غیر اینصورت از طریق مراجع حقوقی بر علیه ایشان اقدام قانونی بعمل خواهید آورد
لازم به ذکر است اظهارنامه درواقع نوعی التیمام میباشد و به نحوی مدرک نیز برایتان محسوب میگردد و در صورتی که ایشان از تنظیم سند در موعدی که در اظهارنامه ذکر گردیده استنکاف نموده از طریق دادگاه حقوقی میبایست علیه ایشان دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام ایشان به تحویل مبیع و تنظیم سند نمایید