مشاوره حقوقی رایگان - فسخ و تخلیه قبل از اتمام قرارداد

سلام. بنده ملکی را اجاره داده ام. قبل از اتمام قرارداد نیاز به فروش پیدا کردم. به مستاجر هم پیشنهاد دادم بخرد قبول نکرد حتی اعلام شفاهی کرد که میخواهد برود ولی الان بعد از فروش ملک میگوید تخلیه نمیکند. البته در قرارداد ذکر شده چنانچه مستاجر و یا موجر بخواهند قبل از اتمام مدت قرارداد آنرا فسخ یا اقاله نمایند یک ماه جلوتر اعلام و مبلغ یک ماه از کل اجاره به عنوان ضرر و زیان پرداخت نماید. لطفا من را راهنمایی کنید. آیا امکان اخذ دستور تخلیه میباشد؟چون اصلا زمان ندارم باید خونه تحویل بدم خریدار باید خونه الانشو سریع تخلیه کنه متشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اظهار نامه ارسال کنید وپس از آن در شورا اقامه دعوا نمایید

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام ابتدا به موجب اظهار نامه قرارداد را فسخ نمایید سپس دادخواستی تحت عنوان تایید اعلام فسخ به دادگاه محل وقوع ملک تقدیم فرمایید و سپس جهت گرفتن دستور تخلیه به شورای حل اختلتف مراجعه کنید