مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به پزشک قانونی ولی از دادگاه اعتراض رد شده

باسلام پدرم تصادف کرده با ماشین زخم های زیادی داشت لگنش شکسته شد از سه جا ولی عمل نکردن و بستری بیمارستان 9 روز شریان ادرارش خونریزی ادرار و فتخ پاره شد و بعد از ان پای چپ لاغر شده و لنگ میزنه پاش و رگ سیاتیک پاش اسیب دیده
خلاصه بیرون روی ادرار تکرر ادرار و مدفوع داشت که بی اختیاری آزمایش تهران نوشتن و همینطور برای جنسی که دیگه نمیتونه بعد از تصادف
بعد از ازمایشات تهران و کلی هزینه که خود دکتر پزشکی قانونی گفتن ببرید تهران بخاطر تکرر ادرار و جنسی که بر اثر تصادف بوده اما بعد از دوماه که نوبت ازمایش امد برامون نوبت زده بودن خاتم النبیا رفتیم هزینه شخصی 8 ماه از تصادف گذشته بود پدرم ازمایشات هیدرودینامیک و جنسی رو انجام دادن که هم ادرار و هم جنسی مشکل داشت ولی پزشک قانونی خرم اباد چون متاسفانه پارتی بازی هست برای پدرم گفتن ربطی به شکستگی لگن و تصادف نیست حتی عمل فتخ و خوشک شدن پاش رو هم کم زدن

اعتراض زد وکیل ولی متاسفانه بعد از 3 ماه امروز وکیل گفت اعتراض رو قبول نکردن دادگاه اعتراض زده بودیم
الان راهی هست پدرم اعتراض کنه و نگذاریم ناحقی بشه میخوام شکایت کنم پزشک قانونی ولی دادگاه چطوری اقدام کنیم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي انتظامي قضات طرح موضوع فرماييد