مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

سلام. ما 5 تا خواهر و 2 تا برادر هستیم. پدرم در زمان حیات تمام اموالش را به نام 2 برادر و یک خواهرم زد. بدون این که به ما چهار تا خواهر اطلاع بده و ما بعد از مرگ ایشون از این موضوع خبر دار شدیم. حالا برادر های من چیزی از ارث به ما نمی دهند. آیا راهی وجود دارد برای دریافت ارث یا راه شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام اگر در قالب وصیت انتقال داده باشد بیش از یک سوم نافذ نیست اما اگر در قید حیات با عقود ناقل انتقال داده باشند خیر