مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب در انحصار وراثت

سلام بنده برادرم در سال1377 انحصار وراثت گرفته و در این انحصار وراثت نامی از من نبرده و من خبر نداشتم تا الان حالا در ضمن بچه های پدرم 6نفرند که نام من وارد نشده در انحصار وراثت نام 5تا از ورثه هستند حالا بعد از این انحصار وراثت برادرم رفته از ان 5نفر که اسمشان در انحصار وراثت هست وکالت کاری تام گرفته و زمینی را در اذربایجان که بنام پدر متوفی ام بود را بنام خودش زده حالا من دوتا درخواست دارم 1چگونه میشود از برادرم در رابطه با نام من را در انحصار وراثت نبرده شکایت کنم 2 و چگونه میشود که ان سندی را که در اذربایجان بنام خود کرده را باطل کنم در ضمن برادرم و خودم و خانه پدر متوفی ام در کرج میباشد ایا میتوانم از قضایی کرج اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام انحصار وراثت انجام دهید تقسیم ترکه و ابطال سند رو بخواهید مجموعه اعمال برادر شما اعم از اخذ انحصار وراثت و انتقال سهم الارث شما به خودشون دارای وصف کیفری است در خصوص محل اقامه دعوی ،دعاوی راجع به ترکه متوفی تازمانی که ترکه تقسیم نشده باشد در دادگاه محلی اقامه میشود که آخرین اقامتگاه متوفی درآن محل بوده و اگر آخرین اقامتگاه معلوم نباشد دادگاه آخرین محل سکونت متوفی صلاحیت رسیدگی را دارد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام برای اصلاح انحصار وراثت اقدام کنید از محل سکونت خود دادخواست قابل ثبت است اما رسیدگی در محل فوت ودر دادگاه یا شورای حل اختلافی که گواهی انحصار وراثت سابق را صادر نموده بعمل خواهد امد وازقلم انداختن نام شما کذب نیست بلکه عدم رعایت صداقت است موفق باشید