مشاوره حقوقی رایگان - مسائل مالی و مشکلات خانوادگی

سلام
مسئله این هست که یک خواهر حدودا دو سه سال پیش به خواهر دیگش که قسط داشته، پولی رو به شکل طلا (انگشتر یا هرچیزی) میده که در اون موقع همونطور که میدونید ارزش طلا خیلی پایین تر بود . اونموقع هم هیچ حرفی از پس دادن نبوده و هیچ دست نوشته ای یا مدرکی احتمالا وجود نداره که اون خواهر پولی قرض داده. در حد کمک یک خواهر به خواهرش بوده . حالا خواهری که پول قرض داده میخواد پول رو به شکل طلا (که قیمتش چندین برابر شده) پس بگیره و داره راجب مقدار طلاها هم بزرگنمایی میکنه . راه حل چیه؟ در دادگاه حق به کدوم طرف داده میشه؟ و ایا فقط شهادت دادن اعضای دیگر خانواده (مثلا بچه ها یا همسر خواهر ها) برای ثابت شدن مقدار طلا یا ... کافی هست ؟ ممنون میشم هر چه سریع تر پاسخ بدید .

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام، هر وجه یا مالی اعم از طلا و... به شرط استرداد«فرضاً همان ٢ عدد سکه تمام بهار» درست است که در حال حاضر ارزش سکه بیشتر از زمان تحویل است لیکن بله می‌شود ای‌ذو را ملزم به استرداد عین یا مثل یا قیمت روز پرداخت کرد.
جهت اخذ مشاوره و توضیحات میتوانید تماس بگیرید.