مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مجازی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من یک حساب شخصی در اینستاگرام داشتم و آن هک شد و در اینستاگرام با یک کلاهبردار مواجه شدم که میخاست حساب من را بازگردانی کند و از آنجایی که آن هکر ایمیل را تغییر داده بود و هیچ راهی برای بازگشت آن نبود ایشان اصرار داشت با مبلغ 150 هزار تومان میتوانم حساب شما را باز گردانی کنم که این راه به صورت اعمال میشود 1 اینکه این آقا کلاهبردار باشد و زمانی که پول را به حسابش زدم من را بلاک کند و مشکلم را حل نکند 2ا ینکه خودش هکر باشد و بتواند حسابم را که هک شده است مجدد هک کند که این دو روش برخلاف قانون هست
یکی از کاربران اینستاگرام من را راهنمایی کرد که این ها کلاهبرداری هستند و شما میتوانید با یک رسید جعلی البته قانونی ادعای کلاهبرداری ایشان را ثابت کنی و برای من یک رسید جعلی فرستاند و گفتند برای ایشان بفرست تا ادعای کلاهبرداری ایشان را ثابت کنی
و من زمانی که رسید را فرستادم تا واکنش ایشان را ببینم به من فحش های رکیک و ناموسی برخی مستندات مکتوب و برخی صدای ویس ایشان برایم ارسال شد و به دلیل اینکه ایشان به من توهین میکردند در واتساپ برروی گزینه بلاک و گزارش زدم و چت و پی ام های خودم و آن کلاهبردار پاک شد و بعد چندین ویس ارسال شد که من آن ها را ذخیره کردم و این آقا به مراجع قضایی هم توهین کرد و زمانی که فهمید میخاهم ادعای کلاهبرداری او را ثابت کنم از رسید جعلی استفاده کرد و گفت من به پلیس فتا گزارش میدمت و یا اینکه به حساب من پول بریزی تا اینکار را نکنم و من هم ایشان را بلاک کردم و به پلیس فتا گزارش کردم
میخاستم ببینم این آقا من را تهدید به این کرده که با شماره تلفنی که داری تونستم همه چیز را در مورد خودت و خانوادت بفهمم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

کلاهبرداری هک جرایم اینترنتی پلیس فتا