مشاوره حقوقی رایگان - فروشنامه بعد فوت پدر باطل است یا خیر؟

سلام پدر من فروردین سال 84 فوت شدند و در سال 72 یک زمین به مساحت 4 هکتار به برادرم به عنوان ارث داده است (که البته به صورت فروشنامه و با حضور چند شاهد). برادرم یکسال بعد از فوت پدرم سند گرفته است من و خواهرانم میخواهیم بدانیم که آیا این سند باطل است یا خیر؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،با توجه به اینکه پدر در زمان حیات زمین را به پسر داده لذا معامله صحیح بوده و سند نیست مشکلی ندارد.با توجه به اینکه سند و مبایعه نامه روئت نشده پاسخ دادن مشکل است.