مشاوره حقوقی رایگان - فروشنامه

سلام اگر شخصی مالی را از طریق فروشنامه به شخص دیگری انتقال دهد اما در قسمت ثمن چیزی نوشته نشده است در این فروشنامه . اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش از طرفین بعمل امده. نوشته شده.حال وقتی فروشنده این مبایعه نامه را امضا کند ایا بعدا موقع انتقال سند میتواند قرارداد را به خاطر ننوشته شدن ثمن فسخ کند؟؟؟
این مبایعه نامه
انتقال اموال از مادربزرگ به نوه 4 سالش هست که پدر بچه به عنوان ولی زیرشو امضا کرده . الان مادربزرگ برای انتقال سند نمیاد. و زیر فروشنامه میزنه. البته بنگاهی که در ان این فروشنامه نوشته شده مشاور املاکیه میگه به عنوان کاتب این فروشنامه میاد دادگاه شهادت میده و اقرار میکنه به صحت این فروشنامه.
و اینکه وقتی مادر بزرگ به نوه 4 سالش داره انتقال میده ایا ثمن معنی داره؟ بچه چه میفهمه از ثمن. برگه فروشنامه است اما با وجود ادله میتوان ثابت کرد که ماهیت صلحنامه داشته؟ ایا میشود؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان ابطال مبایعه نامه وجود دارد و مادر بزرگ می تواند از انتقال ملک امتناع کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. اصلا چنین
قراردادی باطل است زیرا شرط اساسی عقد بیع وجود ثمن است و اگر در عقد بیع ، ثمن وجود نداشته باشد اصلا عقد باطل است
شما باید عقد را در قالب عقد هبه یا عقد صلح بلاعوض منعقد میکردید
و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تعیینِ عوض (ثمن) از شرایط اساسی صحت قراردادهای معوض است بنابراین عدم تعیین آن در قرارداد موجب بطلان قرارداد است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در قالب عقودی مانند صلح یا هبه باشد صحیح می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تحت عنوان عقد بیع باشد قابل پذیرش نیست زیرا مبیع و ثمن باید معلوم و مشخص باشد اما تحت عنوان عقد صلح یا هبه اگر باشد معتبر و قابل دفاع است. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید