مشاوره حقوقی رایگان - فروشنامه یا وصیت تملیکی

با سلام، لطفا راهنمایی بفرمایین؛
شخصی با فروشنامه عادی ادعای مالکیت بر دو دانگ از شش دانگ ملکی را کرده و در دادگاه تجدیدنظر رای گرفته بر مالکیت مشاع ...
در قسمت پایانی فروشنامه، اضافه شده که:
( بقیه چهار دانگ مربوط به فرزندانم به نام‌های... می‌شود ولی بعد از فوتم حق بهره برداری دارند. این چند کلمه منباب فروشنامه قلمی گردیده است ) و جمله با امضاء فروشنده تمام می‌شود، امضاء خریدار خاصی منحصرا نداره، کسانیکه امضاء کردن از ردیف اول الی... فرزندان فروشنده بودن مدعی دو دانگ نفر پنجم این ردیفه... دو پسر قبل از پدر فوت کردن که یکی مجرد و یکی هم متاهل بود، دادگاه درباره چهار دانگ باقی مانده تکلیفی تعیین نکرده، مدعی دو دانگ، چهار دانگ باقی‌مانده رو وصیت میدونه و مدعی سهم‌الارثه و میگه زمانی که اینو قبول کردم و امضاء کردم، دو برادرم زنده بودن اما الان سهم دارم، آیا این چهار دانگ در قالب فروشنامه‌ قرار گرفته یا وصیت تملیکیه و یا...؟!
اگه در قالب فروشنامه ‌اس، وضعیت سهم دو نفری که فوت کردن چطور می‌شه؟
با تشکر...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام با شرحی که شما دادید وصیت نامه است چون افراد نمیتوانند ملک خود را بعد از مرگ خود بفروشند.
فرزندانی که قبل از پدر فوت کردند ارث نمی برند بلکه پدر از ماترک انها ارث می برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی قرارداد میباشد تا نوع قرارداد معلوم گردد و

اگر قرارداد در قالب وصیت تملیکی باشد قبول موصی لهم ، بعد از فوت موصی معتبر است
پس اگر دو فرزند قبل از موصی فوت کرده اند باشند وصیت تملیکی نسبت به دو فرزند باطل خواهد بود و موصی به ، به وراث موصی لهم نخواهد رسید
و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد که شما فرمودید وصیت نامه تملیکی است که 1/3آن مورد پذیرش میباشد اما جهت راهنمایی کامل با وکلای سایت تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فروش هست نه وصیت، چون وصیت فقط نسبت به 1 سوم اموال صحیح است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه در چه قالبی است ماهیت قضایی دارد باید تصمیمات دادگاه را دید و در مواعد مناسب اعتراض داشت اثبات دلایل کار وکلاست که باید با توجه به اوراق و مدارک مربوط به پرونده صورت گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد زیرا چنین پرونده هایی به شخصه داشته ام

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام به نظر می رسد فروش باشد و سهم دو فرزند متوفی نیز به ورثه آنها می رسد.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
بابد مبایعه نامه بررسی شود. اما در هر صورت مالکیت در سند عاری باید در دادگاه اثبات شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

وصیت تایک سوم اموال قابل قبول است ولی در مورد فروشنامه هرکسی در زمان حیات میتواند هر معامله ای نسبت به اموال خود بکند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند گفت و گوی متقابل است

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
سوالتون کامل نیست
وصیت به ثلث کل اموال نافذ و نسبت به بقیه اگر وراث قبول نکنند باطل است اگر ملکی به عقود به شخصی تو مورث در قید حیات منتقل شده باشد آن ملک موروثی تلقی نمیشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید قرارداد بررسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

الان چهار دانگ تا یک سوم آن وصیت محسوب میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید فروشنامه را از طریق سایت ارسال نمایید تا دقیق بررسی شود به نظر می رسد منطبق با عقد صلح باشد .
می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید قرارداد بررسی گردد می تواند دررقالب صلح ، بیع و.. باشد
چنانچه فروش باشد به وراث متوفی تعلق می گیرد