مشاوره حقوقی رایگان - درست کردن پرونده دستدارمی و اعتبار آن

با سلام
مدتی قبل برای نوشتن یک فروشنامه دستدارمی ، دو برگه ی چاپی که گزینه های فروشنامه بصورت چاپی در آن دو قرار داشت را انتخاب کردم ولی چون قسمت هایی از هر دو برگه خراب شده بود و سند چاپی دستدارمی دیگری نداشتم مجبور شدم قسمت هایی از هر دو برگه را برش داده و به هم وصل کنم و یک برگه چاپی دستدارمی جدید کامل درست کنم و پس از آن گزینه های چاپ شده قسمت بالای برگه را با خریدار نوشته و پر کردیم و اتفاقا انتهای نوشته را هم، هر دوی مان انگشت، مهر و امضا زدیم. و در واقعه قدمت و تاریخ نوشته و نگارشه از شروع تا پایان در یک زمان هست.
حال میخواستم سوال کنم که آیا فروشنامه ای که به همراه خریدار در این فروشنامه نوشتیم دارای اعتبار و محکمه پسند هست یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن فروشنامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دو طرف مشکلی با آن نداشته باشید نیاز به محکمه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد بررسی شود تا بتوان نظر داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهاماتی است و شایسته است که با رعایت قواعد نگارشی و املایی، سوال خویش را به شکل شفاف و به دور از ابهام بیان کنید تا پاسخی در خور را دریافت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا هنگاهی که هر دو طرف وفق ماده 10 قانون مدنی با آن موافق باشید و در این خصوص به توافق برسید بله منعی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است آری
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اینکه شما قسمت هایی از دو برگه را برش داده و به هم وصل کرده‌اید و سپس گزینه های چاپ شده را با خریدار پر کرده‌اید، فروشنامه شما ممکن است در صورت بروز هرگونه اختلاف یا ابهام در آینده، مورد تردید قرار بگیرد. بنابراین، بهتر است در صورت امکان، از یک فروشنامه دستدارمی جدید و کامل استفاده کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورت قبولی هر دو طرف دارای اعتبار است و یک سند عادی به حساب می آید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارائه راهکار مناسب قانونی می باشد