مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه و هزینه های دیگر

باسلام بعد فوت پدر حدود 500هزار ت ارثیه نقدی که حاصل فروش خانه و دیه بود الباقی تا یک میلیون توسط اعضا خانواده منجر به خرید زمین شد و شروع به ساختن شد طبقه اول برادر بزرگتر با هزینه کل افراد خانواده و طبقه دوم را برادر 2 با هزینه خودش و بعلاوه زحمات و هزینه صفر تا صد زمین تا ساختن کل خانه انجام داد قولنامه زمین را برادر بزرگتر بنام خود و سپس به مادر انتقال داد حالا برادر 4 قصد انتقال بنام خود دارد و هیچگونه رضایت به تقسیم بین ورثه ندارد مادر هم زنده است ولی حاضر به تقسیم نیست چگونه اقدام قانونی نمایم چنانچه ارث نبرم ولی مخارج را دریافت نمایم شاهد دارم ولی مدرک ندارم همه اطلاع دارن شاید از افراد خانواده هم شهادت بدهند من برادر 2 هستم و کلا 9نفر با مادر هستیم چگونه اقدام کنم ناگفته نماند بیکارم و برای مخارج خودم ماندم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قواعد منازعه حاکم است و تمامی مسئول پرداخت دیه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر هریکی از وراث هم سهم الارث خود را میخواهد باید بگیرد و اگر هرگونه مخارجی ساخت و سازی انجام داده اید دلایل و مدارک خود را جمع آوری کنید و گواه هم‌داشته باشید