مشاوره حقوقی رایگان - سوابق بیمه

با عرض سلام و احترام
بنده بیمه مشاغل ازادم و بیمه ام رو کرمانشاه رد کردم و الان محل سکونتم تهرانه
رفتم شعبه تهران میگن باید بری کرمانشاه بیمت بیاری رفتم کرمانشاه میگن باید اونا درخواست بزنم دیگه نمیدونم چیکار کنم و دفترچه بیمه ام گم شده تهران پیگیری کردم گفتن باید بری کرمانشاه بگیری
چیکار کنم محل سکونتم تهرانه باید جایی ثبت کنم
هر جایی میرم کسی راهنمایی نمیکنه فقط پاس میدن به هم دیگه

پاسخ ها :

محمد مهدی رییس زاده

جناب آقای محمد مهدی رییس زاده :

باسلام ،اگر سابقه پرداخت حق بیمه تٲمین اجتماعی در کرمانشاه را دارید و در حال حاظر در تهران ساکن و در یکی از شعب تٲمین اجتماعی حق بیمه پرداخت و برای شما پرونده تشکیل و کد صادر گردیده ،حضوری یا از طریق سیستم میتوانید تقاضای تجمیع سوابق پرداخت بیمه نمائید و شعبه مربوطه در تهران با استعلام از تٲمین اجتماعی کرمانشاه سوابق را دریافت و تجمیع خواهد کرد