مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

باسلام
برادر بنده یه اقرارنامه با دست خط خودش و امضا و اثر انگشت که نسبت به ماترک پدرم هیچ ادعایی ندارد و در صحت و سلامت این برگه را نوشته ام نوشته حال بعد از گذشت تقریبا 7 سال بعد از فوت پدرمان و حدودا 6 سال بعد از نوشتن این اقرارنامه البته اقرارنامه بدونه تاریخ میباشد و جهت مطالبه اجرت المثل ملک ورثه ای که همین شخص مطالبه کرده است تاریخ را یک سال بعد از فوت پدرمان برای دادگاه اعلام کرده ام و تا الان به دلایل اخلاقی و بی توجهی به این اقرارنامه از آن استفاده نخواستم بکنم تا این شکایت اجرت المثل که این برگه را به دادگاه ارائه دادم . و حالا دادگاه اینو میگه که طبق گفته ما سال 92 این اقرارنامه نوشته شده در حالیکه در سال 93/11 که ایشان درخواست فروش ملک از طریق مزایده کرده از طرف من این اقرارنامه ارائه نشده پس اعتراض من راجب رای اجرت المثل رد میشه. این جواب به اعتراض من در حالی داده شده که ما منتظر کارشناس بودیم که امضا و اثر انگشت کارشناسی کنه چون برادر من منکر این اقرارنامه شد و توضیح اینکه در سالهای قبل ایشان همراه دونفر از ورثه دیگر درخواست مزایده ملکی که الان درخواست اجرت المثل ایام تصرفشو کرده داده بود و مزایده هم برگذار شد و مشتری نداشت من هم شرکت کردم و در روند مزایده هم واقعا اعتراض نه قانونی و نه حتی حرفی نداشتم و برام مهم نبود چون بهر حال باید فروخته میشد. الان راهنماییم کنید در مرحله اعاده دادرسی چکار کنم این نظر دادگاه تجدید نظر بدونه اینکه حتی کارشناسی کنن این نوشته که قرار بر این کار انجام بشه و یهو این نظر دادن چیه. من نخاستم تا الان از این برگه استفاده کنم چه از نظر اخلاقی و چه از نظر قانونی و استدلالم بر این بود که ایشان در اون سال حالا یه برگه ای رو نوشته تحویل داده من استفادش نمیکنم چون خدارو خوش نمیاد و از یطرفم کلا مدتی بود این برگه از بس مهم نبود گم شده بود . الان قصد دارم ازش استفاده کنم چون واقعیتهای جدیدی که بنده رو اجبار به استفادش کرده. لطفا راهنمایی کنید چطور از این برگه جهت این پرونده و در اینده جهت پس گرفتن مالهایی که برده بکنم. با تشکر

پاسخ ها :

وحید سپهرفر

وحید سپهرفر :

استان :

شما حتما حضورا به يكي از وكلا مراجعه كنيد تا مدارك رو روئيت كنن

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

در مرحله اعاده دادرسی با اثبات تاریخ دقیق نوشته میتونید حقانیتتان را ثابت کنید.