مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت صاحب ملک

با سلام " یکی از دوستانم سالها پیش سرقفلی گرمابه ای در تهران را خریداری کرد " بخاطر توجیح نداشتن گرمابه مجبور به تعطیل کردن گرمابه شدن " بعد از تعطیلی گاهی از محل گرمابه جهت انبار کالا های خودش استفاده میکرد " از دو سه سال پیش ورثه صاحب ملک سعی در ایجاد مشکل برای این بنده خدا دارند تا اینکه چند روز پیش و در نبود دوستم ساعت 19 بهمراه کارشناس به محل گرمابه مراجعه کرده و با پرتاب سنگ شیشه درب ورودی گرمابه را شکسته اند و سپس با گذاشتن بشکه ای به زیر پای کارشناس " کارشناس رفته بالا بشکه و از جای که شیشه شکسته بود شروع به عکس انداختن از راه رو گرمابه که مقداری ضایعات بوده کرده، و بعد از حدود نیم ساعت همه محل ترک کردند : دوست من بعد از چند روز موضوع متوجه میشود و با بررسی دوربین های اطراف مغازه ورثه صاحب ملک شناسایی میکند، ایشان برای اطلاع از وضعیت به شورای حل اختلاف مراجعه میکنه آنجا متوجه میشود که طی دو الی سه سال گذشته این افراد دوبار دیگر تامین دلیل گرفته و هر بار تعدادی عکس را ضمیمه کرده اند، ولی تا بحال رسما دعوا شروع نکرده اند این افراد در آخرین اقدام که دو هفته پیش بوده با شکستن شیشه و این شرایط عکس گرفته و کارشناس هم با تنظیم گزارشی عکسها را هم ضمیمه کرده و به رئیس یکی از شعبه داده
سوال این است آیا قانونا این اشخاص حق داشته اند تا با شکستن شیشه و تخریب اقدام به عکسبرداری از محل شخصی کنند
2. آیا استفاده و نگهداری کالای شخصی در ملکی که سرقفلی آن متعلق به خود شخص ایرادی دارد ؟ با وجودی که ادامه گرمابه داری دیگر امکان پذیر نیست
3_ برای اینکه بتواند از محل فوق که سرقفلی مال خودش استفاده شخصی کند باید چکار کند با وجودی که صاحب ملک بدنبال دریافت پول سنگین هست و این بندگان خدا بخاطر عدم رونق گرمابه تمام سرمایه شان بلا مصرف در سرقفلی ملک گیر کرده
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سيدسعيد  كسائيان

جناب آقای سيدسعيد كسائيان :

شخصی که سرقفلی بنامش هست باید از دادگاه تقاضای تغییر مورد اجاره رو بکنه و در موضوع جدیدش شروع بکار بکنه و ...