مشاوره حقوقی رایگان - کمک برای پرونده مزاحمت ملکی و تصرف عدوانی هوایی

حدود چهار ماه قبل همسایه من که در حال ساخت آپارتمان هست، یک سری میلگرد به طول حدود 5 متر در حریم هوایی من گذاشته بود که از آن برای آویزان شدن و تعمیر ضلع غربی خودش استفاده کند که من به عنوان تصرف عدوانی (طبق ماده 38 ق.م) که حریم هوایی هم متعلق به من هست و مزاحمت ملکی شکایت کردم.
پرونده به دادیاری رفت و دادیار دستور به کارشناسی داد که کارشناس این موارد و همچنین دوش حمامی که به دیوار من وصل کرده بودند و باعث خیس شدن منزلم شده بود رو تایید کرد. از طرفی به عنوان یک مزاحمت دیگر عدم رعایت درز انقطاع رو مطرح کرد.
الان پرونده قرار هست تعیین شعبه برای کیفری 2 بشه. می خوام یه لایحه دفاعیه بنویسم. می شه بهم بگید در لایحه به زبان ساده چه چیزی بنویسم و مطرح کنم؟ اگر کتاب خاصی هست که لایحه آماده داشته باشه رو هم لطفا معرفی کنید.

متشکرم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است حضورا به دفتر وکیل مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قرار جلب به دادرسی از سوی دادیار یا بازپرس صادر شده نیازی به لایحه شما نیست نظر کارشناسی توضیح داده و شما هم در شکواییه خود نوشتید.
فقط روز دادگاه برو هیچی نگو مگر اینکه سوالی ازت بپرسم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

لایحه نوشتن کار تخصصی است کار شما نیست اگر به این سادگی بود هرکس با اندک معلوماتی شروع به نوشتن لایحه می‌کرد نوشتن لایحه سخت نیست درست نوشتن آن سخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از خدمات مشاوره ای سایت دادگاه استفاده نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر به گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقه توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تنطیم لایحه دفاعیه باید با توجه به موضوع و شرایط دعوا تنظیم گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نوشتن لایحه امری تخصصصی ات که نیازمند ادبیات خاص و استدلالات حقوقی و عالم بودن به علم حقوق در حوزه موضوع مطروحه و تجربه است نمی شود که با خواندن یک کتاب یا چند سرچ کوتاه در اینترنت و دو خط راهنمایی لایحه تنظیم نمایید !!!