مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودر با موتور سیکلت

با عرض سلام. برادرم دیروز در اتوبان با وسیله موتور سیکلت در حال حرکت بوده که از پشت سر سمت راست ماشینی به او میزند و باعث میشود برادرم کنترل موتور رو از دست بده و سرش به جدول برخورد کنه. چون متأسفانه کلاه کاسکت نداشته، پس از برخورد سر به زمین بیهوش شده و در بیمارستان مشخص نیست بعد از چه زمانی به هوش آمده. سرش بخیه خورده. فاصله ی مجاز بین خودروی پشت سری و موتور باید در اتوبان چقدر باشد؟ چون راننده ی شخصی مدعی بوده که موتور در اثر انحراف به راست با ماشین برخورد کرده؟ خواهشاً در این خصوص راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

در هر صورت برای ضارب باید شکایت کند کارشناسان نظر خواهند داد