مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادربزرگ

با سلام. در وصیت نامه پدربزرگم یک زمین در روستا برای دو پسر و همسرش گذاشته شده است. مادربزرگم زود تر از پدربزرگم فوت کرد و وصیت نامه هم تغییر نکرد.
حال که پدربزرگم هم فوت کرده اند حکم سهمی که برای همسرش گذاشته شده بود، چیست؟ پدربزرگم فرزندان دیگری هم دارد ولی برای ان ها سهمشان را داده و نوشته است که از زمین سهمی ندارند. سوال من این است که سهم بعد از مرگ مادربزرگ باز مال پدربزرگ بوده یا مال همه فرزندان؟ ممنون از راهنماییتان.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بعد از فوت پدربزرگتون سهم زمین مادربزرگ به ملکیت ایشان رسیده و بعد از فوت به موجب قواعد ارث بین همه ی وراث تقسیم میشود برای توضیح مفصل تر و مشاوره در اینخصوص میتونید تماس بگیرید