مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام. پدرم در سال86 فوت کردند در همان سال انحصار وراثت انجام دادم و مالیات بر ارث هم از اداره دارایی گرفتم. وراث برادرانم و خواهران و مادر بزرگم و مادرم بودنند. یک اپارتمان تعاونی ساز پدرم داشت که سند نداشت البته هنوز هم سند ندارد البته این اپارتمان را به اداره دارایی اعلام کردم. دو سال قبل مادر بزرگم فوت کردنند ولی انحصار وراثت هنوز نکردم. مادرم نیز دوماه است به رحمت خدا رفته میخواهم برای مادرم انحصار وراثت کنم چون در ان نامه قبلی سهم مادرم یک هشتم بود و میخواهم تعداد وراث مادرم معلوم شود که قطعا برادر وخواهرانم هستند. ایا باید نام مادر بزرگم هم در دادنامه که می خواهم به شورای حل اختلاف بدهم یا فقط باید نام وارثین مادرم را ذکر کنم و بعدا برای مادر بزرگم نیز انحصار وراثت کنم.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

مسلما وارث مادر شما مادر پدرتان نیست و شما برادران و خواهرانتان را معرفی کنید و برای مادر بزرگتان جداگانه تقاضا بدید