مشاوره حقوقی رایگان - عدم تکمیل و تحویل آپارتمان پیش خرید شده

سلام و درود
من مرداد ماه سال 97 یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم و طبق قرارداد تنظیمی تو بنگاه املاک قرار بود اول مهر سال 98 آپارتمان رو با فول امکانات قید شده در قرارداد تحویل دهد و تا یک سال بعد هم سند رو آماده کنه
ولی تا الان با گذشت بیش از 1 سال همچنان آپارتمان رو آماده نکرده و تورم و گرونی رو بهونه میکنه و سازنده ادعا میکنه که ضرر کردم و نمیتونم ساختمان رو تکمیل کنم در صورتی که زمان خریدن آپارتمان ما سازنده سقف سه طبقه رو کار کرده بود و بعد از اون موقع تا حالا دو واحد فروخته و پول از ما گرفته ولی کار پیشرفت خاصی نداشته، ولی همچنان دو واحد از 7 واحد آپارتمان فروخته نشده و به گفته سازنده اون دو واحد مالکش برادرهای خودش هستن چون توی زمین سهم داشتن، ولی سند زمین مربوطه به اسم سازنده میباشد
حالا ما باید چطور از مراجع قانونی اقدام کنیم تا سازنده رو اجبار به تکمیل کردن ساختمان و تحویل کنه
ممنون میشم راهنماییم کنین
با تشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتونید دادخواست الزام ایشون رو به ایفای تعهد تقدیم مرجع قضائی بکنید.