مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فروش مال غیر

سلام، وقتتون بخیر. من و همسرم به جهت مشکلات زندگی مون اقدام به تنظیم مبایعه نامه ای نمودیم که مربوط به آپارتمانی بود که صاحب آن پدرم هست. طبق هماهنگی با پدرم قرار شد که بنده ابتدا با همسرم توافق کنیم برای ادامه زندگی و در صورت توافق اقدام کنیم و آپارتمانی که داریم را با قیمت پایینی به همسرم بفروشیم. بعد از انجام توافق شفاهی من و ایشان به بنگاهی مراجعه کردیم و مبایعه نامه ای تنظیم نمودیم و قرار شد به صورت پیش نویس در بنگاه امانت بماند تا ایشان پول را بیاره و پرداخت کنه و پدر بنده نیز وکالت نامه فروش به بنده بدهد. نهایتا بعد از سه روز همسرم به عنوان خریدار در مبایعه نامه با بنگاه تماس گرفته و اعلام نموده که به جهت عدم امکان تامین مبلغ، مبایعه نامه را فسخ کنند. بنگاه با بنده تماس گرفته و نهایتا بنده نیز درخواست فسخ دادم و بنگاه نیز کل هر سه برگه های مبایعه نامه را فسخ و یک ضربدری کشیده و بالای امضا نوشته اند که باطل گردید. همسرم که به عنوان خریدار مبایعه نامه هست با حضور کلانتری اقدام به دریافت کپی ابطال شده از بنگاه نموده و از من شکایت فروش مال غیر کرده. آیا دادگاه میتونه با این مبایعه نامه که با این شرایط فسخ شده، بنده را محکوم به فروش مال غیر کنه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
با توضیحاتی که فرمودید بعید است که دادگاه رایی علیه شما صادر نماید.
مخصوصاً اینکه فروشنده پدر شماست و اعتراضی ندارد