مشاوره حقوقی رایگان - کلاه برداری در سایت درج آگهی

سلام. من چند وقت پیش یک گوشی در سایت درج آگهی، آگهی کردم. فردی با من تماس گرفت گفت گوشی رو میخواد. شماره کارت از من خواست تا بیعانه واریز کنه اما کل مبلغ رو واریز کرد. من هم دیدم واریز شده گوشی رو به پیکش دادم رفت اما ایشون خودش یک آگهی هارد داشته در هرمزگان یکی به او زنگ میزنه میگه من هارد رو میخوام این آقا شماره کارت من رو به اون بنده خدا در هرمزگان داده گفته پولش رو واریز کن به حسابم. اون هم واریز کرده و بعدش گوشی رو خاموش میکنه و جواب اون آقا رو نداده. حالا اون آقا در هرمزگان از من شکایت کرده و حساب بانکی ام مسدود شده. لطفا من رو راهنمایی کنید چی کار کنم شماره تماس اون کلاهبردار رو دارم اما خاموش هست.

پاسخ ها :

کلاهبرداری از طریق سایت درج آگهی سایت درج آگهی اینترنتی قوانین خرید و فروش اینترنتی