مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از خدمت سرباز فراری

با عرض سلام و خسته نباشید. نامزد بنده بعد از اتمام دوران آموزشی خود هنگامی که برای اعزام تقسیم بندی میشدن فرار کرده بعد از شش ماه دستگیر شد. دادگاه با گذاشتن فیش حقوقی دو هفته مهلتش دادن تا خودش رو تحویل بده. بعد از دو هفته خودش به محل خدمتش که بندر بود رفتن. دادگاه اون جا شش ماه حبس تعلیقی و هشتصد هزار تومان جریمه نقدی حکمش داد و فرستادنش پلیس راه برای ادامه خدمت ولی یک هفته بعدش دوباره فرار کرد. ایشون ناراحتی اعصاب داره روی بدنش خالکوبی و جای تیغ هایی که روی دستش کشیده، هست. زخم معده، سینوزیت و میگرن عصبی هم داره. در ضمن پدرش هم مشکل ناراحتی اعصاب دارد و پرونده پزشکی هم دارد که تحت مراقبت مادام العمر هستن. نامزد من پسر بزرگ خانواده هستن. میخواستم بدونم با وجود این مشکلات میتونه راهی برای معافیت داشته باشد؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، با وجود فرار، بعیده اما با ارایه مدارک پزشکی خودش وپدرشدر کمیسیون بررسی وممکنه که معاف بشه، ادم عصبی ومشکل دار صلاحیت ازدواج هم نباید داشته باشه