مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی توسط پزشک متخصص

سلام. بنده حدود دو سال پیش رابطه جنسی داشتم ولی هیچ درد یا خونی نداشتم. الان اگر بخوام ازدواج کنم آیا وقتی برم پیش متخصص میفهمه که علت آسیب به خاطر رابطه جنسی بوده یا چیز دیگر ممنون میشم جواب بدید و این که اگر الان دختری باکره نباشه گواهی سلامت بهش نمیدن موقع ازدواج. ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. وقت به خیر. معمولا پزشکها گواهی سلامت میدهند و پزشکی را میشناسم که قبلا گواهی داده ولی پزشکی قانونی نمیدهد.

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.وقتی رابطه ای جنسی واقع میشه و دخول صورت گرفته باشه تغییراتی در بافت و دهانه رحم حادث میشه که باعث تشخیص میشه ولی این تغییرات را به یقین نمی توانند تعیین کنند که بر اثر رابطه بوده