مشاوره حقوقی رایگان - چک حامل

سلام و خسته نباشید.
آیا میتوان برای هر چک حاملی که برگشت خورده در دادگاه شکایت کرد؟
چک 100میلیونی حامل برای وام خانگی بوده. و به علت جمع شدن صندوق خانگی مسئول صندوق دادخواست استرداد چک داده آیا موظف به پاس کردن چک هست یا نه ؟؟

پاسخ ها :

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . درصورتیکه وجه چک را طلبکار باشید یقیناً قابل مطالبه است ولی اگر چک بابت ضمانت انجام کار و یا امانت و غیره در اختیار شما قرار گرفته باشد ممکن در دادگاه به چالش کشیده شوید و ثابت شود طلبکار واقعی وجه چک نیستید .