مشاوره حقوقی رایگان - چک حامل برگشتی

چكي از صاحب يك شركت گرفتم براي انجام اموري ولي هيچ قراردادي بينمون نيست، و بعد دادم شخصي ديگري فرم بزند، الان شكايت كرده و من را خوانده قرار داده و همچنين سندسازي كرده كه چك را شخصي داده بودم كه بعد از واريز پول لاشه را ازش گرفتم و توي گاوصندوق گذاشتم ، بعد از آن توي گاوصندوقم بوده و سرقت شده .
با توجه به اينكه شخصي غير از من فرم زده ايا ملزم به پرداخت هست يا نه؟ و من به دليل اينكه فقط آنجا حسابدار بودم محكومم؟؟

پاسخ ها :

فردین تیموری

جناب آقای فردین تیموری :

سلام
اگر منظورتون از فرم زدن همون برگشت زدن چک هست به نظر با توجه به وصف تجریدی و تنجیزی بودن چک شرکت در مقابل شخص ثالث مسئول است و بایستی وجه چک را پرداخت نماید و اگر ادعای سرقت داشته باشد بایستی ادعا خود را با دلایل محکمه پسند به اثبات رساند و اگر چنین چیزی صحت داشته باشد در این صورت با توجه به اینکه سند از طرق مجرمانه تحصیل شده است پس قابل مطالبه از صادر کننده که همان شرکت خواهد بود نیست.