مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از تهمت دروغی سرقت موتور سیکلت

سلام. خسته نباشین 4‌ماهه پیش برام ابلاغ اماد برا فلانه تاریخ وقتی رفتم به جرم دزدی موتور سیکلت. قاضی بازداشتم که با فیش حقوقی امدم. الان ابلاغیه امده که 6 ماه حبس و 100 ضربه شلاق . در صورتی که من اصلا هیچ اطلاعی در مورد موتور سرقتی ندارم. 15 روز قبل از اینکه موتور به سرقت برد من یک‌ مورد دعوا داشتم که مچ دست راستم ضربه شدیدی خورد که اعزام به بیمارستان شدم و 6 عمل روی دستم انجام شد و دستم پیوند زدن و 5 روز قبل از تاریخی که موتور به سرقت بره من از بیمارستان مرخص شدم .. از شما میخوام آیا راهی هست برای دفاع از خودم ... ممنون تشکر

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام دوست عزیز
همین مواردی را که در اینجا قید کردید در لایحه دفاعیه خود بیان دارید ان شالله مشکل حل می شود .