مشاوره حقوقی رایگان - مستمری زنی که بعد فوت همسرش دوباره ازدواج کرده ولی مستمری اونو دریافت میکنه

سلام من برادرم فوت کرده بعد مستمری برادرم به برادرزاده هام پرداخت میشد تا اینکه گفتن مادرشون هم باید نصف مستمری رو بگیره مادرشون هم یه ماه بعد فوت برادرم بچهاشو ول کرد رفت ازدواج کرد تمام حق و حقوقش هم اون موقع بهش دادیم خواستم ببینم راهی هست که اقدام کنیم مستمری برادرم رو دوباره کاملا به برادرزاده هام پرداخت کنن

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام میتونید موضوع رو به بیمه مربوطه اطلاع بدید.