مشاوره حقوقی رایگان - ملک موروثی

با سلام من زمینی گرفتم که شخص متوفی وقتی زنده بوده خودش فروخته ش و دست به دست فروخته شده. در حال حاضر ما زمین خریداری کردیم و میخواهیم وکالت بگیریم چون فرزند صغیر داره دردسر زیادی‌. حالا مادر فرزند صغیر قیم نامه ‌از شهر کرج‌ گرفته و ما شهرستان هستیم. دادگاه کرج گفته تا پول واریز نشه ما برگه نیابت رو امضا نمیزنیم. حالا ما باید چکار بکنیم ؟

پاسخ ها :

انتقال ملک خریداری شده از متوفی وکالت برای انتقال ملک ملک موروثی انتقال ملک