مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

با سلام یه واحد آپارتمان از شش تا وراث خریداری کردم پنج نفر وکالت تام دادند یه نفر دیگر که اهواز بود به خواهرش وکالت تعویض با تاریخ داده بود الان تاریخش تموم شده و همکاری نمیکنه برا تمدید و ملک بنده چون سندش بنام شرکت تعاونی بوده و اون مرحوم عضو شرکت بوده الان یه نفر از شرکت طلب داشته برا طلبش سند شرکت تعاونی که من عضو بودم توقیف زده اعتراض ثالث زدم آیا قاضی به این وکالت ایراد میگیرد برا رفع توقیف ممنون ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه رسیدگی میکند شما در کنار وکالتنامه باید مبایعه نامه هم داشته باشید