مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات قذف

در واتس آپ من را زنازاده خوانده و سپس پیام را پاک کرده و من فقط اسکرین این پیام را دارم و قصد بر شکایت مبتنی بر قذف دارم ، آیا اسکرین ادله کافی است و شکایت بر توهین یا قذف باید تنظیم شود؟

پاسخ ها :

ساجده  كوتي

ساجده كوتي :

سلام وقت شما بخیر
اسکرین شات از امارات و ادله مثبته هست فقط در خصوص شما توهین محسوب می شود وایشان مادر شما رو قذف کردند.چونکه زنا رو به ایشان نسبت دادند.تحت دو عنوان هم از شما و هم از مادرتون می تونید دعوای کیفری تحت عنوان توهین و قذف مطرح نمایید.