مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار منع تعقیب

سلام چندی پیش ساعت قیمتی اینجانب در منزل مفقود شد. پس از مراجعه به نیروی انتظامی ، افسر تشکیل پرونده با فرد مظنون در ارتباط با سرقت تماس گرفته ایشان را به دفتر پلیس آورده و مورد بازجویی قرار دادند. سپس شخص مظنون به همراه پرونده به بخش آگاهی فرستاده شد. قرار بر این شده که تا چند روز دیگر مجددا از طرف همان بخش با مظنون جهت بررسی های بیشتر تماس گرفته شود. در ضمن پرونده هنوز به دادگاه ارسال نگردیده.

دیروز شخص مظنون داوطلبانه ساعت اینجانب را برگردانده و بی اندازه اظهار تاسف و پشیمانی می نمود. با توجه به وضعیت اسفناک این فرد که به آن واقف هستم ، بنده دیگر شکایتی از ایشان ندارم. ولی آیا پیگرد قانونی ایشان به عنوان یک مورد کیفری علی رغم رضایت من همچنان ادامه خواهد داشت. آیا بهتر نیست بنده در متن رضایت کتبی اشاره ای به باز گردانده شدن کالای سرقتی توسط خود سارق ننموده و اذعان کنم که خودم ساعت را در جایی در منزل پیدا کرده ام. البته باید اشاره کنم که همان روز مراجعه من به پلیس ماموران آنها به آپارتمان من آمده تقریبا همه جا را تفتیش نمودند.
به هر صورت بنده راضی نیستم برای فرد مذکور بیش از این گرفتاری ایجاد شود. ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سرقت از جرایم قابل گذشت است حقیقت را بگویید بهتر است