مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین بابت مهریه

ماشینی خریدم که کل پولش خودم پرداخت کردم اما بعلت مشکلات کاری درشهر دیگری بودم به برادرم سپردم کل کارا و مدارکاش خودت انجام بده بزنش بنام خودت چون من به برادرم اعتماد کامل داشتم پولم دستی بهش دادم اما متاسفانه برادرم فوت کرده و زنش از روی حرام خواری مهریش گذاشت اجرا و ماشینم الان یکسال توقیفه. ماشین از روز خرید تا 5سال کلا زیر پام بوده تا اینکه برادرم فوت شد. پدرم مادرم شهادت دادن که ماشین مال بندس و محله کلا شهادت داد و استشهاد محلی بردم اما قاضی بازم قبول نکرد من چه خاکی به سرم بریزم ثابت کنم قاضی تجدید نظر ماشینم ازاد کنه بهم بده ؟ راهی هست

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

لازم است مدارکتو بررسی شود. اما مشخصا مدارکی که به دادگاه ارایه کردید به هیچ وجه قابل قبول نیست.

پرسشگر :

من مدرکی نداشتم جز اقرار والدینم و استشهاد محلی مدارک همش بنام مرحوم برادرم بوده من راه حل میخوام اینا ک دادم دادگاه چرا قبول نمیکنه تاسف داره دادگاه صالحه ای که حرف یک زن بی بند بار به شهادت هزار نفر ترجیح میده .برادرم پنج نفر ورثه داره همشونم اقرار کردن که ماشین مال بندس بجز اون زن .اگه ی بار زن را قسم بداد هم خوب بود اما دریغ تو همون جلسه اول رای صادر کرد

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

باسلام.در درجه بندی دلایل اثبات دعوی، سند مقدم بر شهادت است لذا وقتی سند بنام برادر شماست طبق قانون دادگاه فقط مالک رسمی را میشناسد و مدارک شما معتبر نیست.مگر اینکه با شهادت والدین و همسایگان، علم قاضی به نفع شما باشد