مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام گردنبندی از منزل من گم شد من اعلام مفقودی کردم از کلانتری امدند و صورت جلسه کردند و همه خانه را گشتند و من فردی را بعنوان مظنون معرفی کردم آن شخص را به کلانتری احضار کردند و برایش برگه بازپرسی پر کردند در تمام مراحل ایشان برداشتن گردنبند را انکار کردند
بعد از چند روز ایشان داوطلبانه گردنبند را به من برگرداند و اظهار پشیمانی کرد چون از اقوام هست من نمیخواهم برای ایشان هیچگونه پرونده درست بشه
لطفا راهنمایی کنید اگر من به کلانتری اعلام کنم گردنبند را در خانه پیدا کردم و اسمی از این فرد نیاورم با توجه به اینکه قبلا همه خانه من رو گشته بودند آیا پلیس میتواند من رو سوال پیچ کند و خودم هم به دردسر بیفتم یا پلیس چنین حقی ندارد
لطفا بفرمایید بهترین راه که نه برای من و نه برای ایشان دردسر نداشته باشد چیست
با سپاس

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه شما شاکی هستید لذا عدم پیگیری شما موجب مختومه شدن پرونده میشود