مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از شکایت سرقت

بنده از دو نفر به علت سرقت از منزل شکایت کردم و الان هم توی زندان هستن و به من پیشنهاد دادن تا با گرفتن نصف خسارت وارده به من، از شکایت خود انصراف دهم
می خواستم راهنمایی کنید که با انصراف من در آینده آنها میتوانند علیه من شکایت بکنند ؟
لطفا مرا راهنمایی بنمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر شما رضایت دهید دیگر نمی توانید شکایت کنید

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

جهت مشاوره تخصصي تماس بگيريد . ٠٩٩١٩٩٠٢٨٦٣ دكتر عليپور وكيل پايه ١ دادگستري

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما رضایت دهید دیگر نمی توانید شکایت کنید خیر اگر حکم قطعی صادرشده آنها نمی‌توانند ادعایی کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر شکایت شما واهی نبوده با اعلام رضایت آنها نمی توانند علیه شما شکایت کنند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشکلی پیش نخواهد آمد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما با دریافت خسارت به نوعی نامبردگان سرقت اموال شما را پذیرفتن شکایت علیه شما مبنای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رضایت قابل رجوع نیست
اگر منجز باشد