مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

سلام، خسته نباشید. دو ماه پیش یک خودروی باری خریدم و یک ماه قبل برای تعویض پلاک بردم که در برگ بازدید نوشتند طبق نظریه آگاهی اصالت خودرو منفی می باشد و تعویض پلاک نشد و وکالت فروش به نام خودم است. مقدار کمی از پول خودرو یعنی 12 میلیون تومان چک دست بنگاه است. یک ماه از من زمان خواسته بودند که من قبول و امضا کردم که تمام شده. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مشکل اصالت خودرو فسخ قولنامه خودرو اصالت خودرو تعویض پلاک قوانین خرید و فروش خودرو خودرو