مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب و خطوط موبایل در زمان پرداخت اقساط

سلام
من در حکمی محکوم به پرداخت ماهانه 1 میلیون تومان هستم ولی به علت وجود پرونده در شهرستان چند ماه یکبار فیش ها رو تحویل میدادم اینبار تمام حسابها و خط موبایلم مسدود شده و با ارائه فیش به اجرای احکام فقط اجازه برداشت موقت حقوقم رو دادن و هر ماه باید برای برداشت حقوقم نامه مجدد بگیرم حالا با اونکه اقساط به روز هست و موجودی حسابها با حقوق به 10 میلیون نمیرسه عدم رفع مسدودی با وجود اقساط به روز قانونیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید درخواست رفع مسدودی حساب را به اجرا احکام بدهید