مشاوره حقوقی رایگان - طلا

سلام ببخشید من دارم جدا میشم به دلایلی مقداری طلا داشتم که نصفشو پدرم خریده بودن نصفشم با پول عروسیم خریده بودم همسرم به زور برد منو طلافروشی فروخت خواستم بدونم اگه برم به طلافروش بگم بیاد شاهد باشه بگه طلاهامو فروختن یه شاهد دیگه ام دارم میتونم ثابت کنم طلاهامو بگیرم یا نه ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اثبات این موضوع راحت نیست و امکان اخذ نتیجه ضعیف بنظر میرسد