مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث صحیح

پدرم 12ساله پیش فوت کردند ملکی با بردران و خواهران تقسیم کردیم که یکی از خواهران امضا نکرد و بدن اطلاع بقیه یکی ارثش را فروخت بعد از 12سال تصمیم گرفتیم تقسیم دیگری که رضایت ان خواهر جلب کند تقسیم دیگری کنیم این بار یکی دیگر از برادران امضا نکردند اگر ان خواهر ی که 12 سال پیش امضا نکرده میتواند اکنون تقسیم اول را امضا و دادگاه به ان استناد کند. با تشکر از پاسخ شما ممنون

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

همگی جهت تقسیم باید به توافق برسند درغیراینصورت طبق قانون اقدام کنید