مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی

با سلام
بنده طی طرح دعوایی از وزارت جهاد خواهان دریافت حقوق و مزایا خود طی دوران ماموریت به سپاه پاسداران از سمت جهاد به مدت سه سال را شدم که از دیوان عدالت اداری حکم به نفع بنده در نهایت صادر و قطعی شد جهاد ملزم به پرداخت حق حقوق و بیمه بنده شد بیمه اینجانب با احتساب دیر کرد را واریز کردند و سابقه بیمه بنده ثبت شد اما حقوق و حق ماموریت بنده را به حساب سال 1362 واریز به حساب دیوان عدالت اداری کردند مبلغ حدودا 157 هزارتومان بعد از این جریان بنده از دادگاه عمومی خواستار تاییدیه تاخیر این مبلغ شدم خلاصه اینکه الان مبلغ 10 میلیون برای هزینه دادرسی قاضی از من میخواد.
خواستم ببینم با واریز این مبلغ من به حقم میرسم یا نه ؟
به لحاظ مالی هم مشکل دارم اعصار هم خواستم نشد
خواستم بدونم که ادامه بدم پرونده رو یا نه 10 میلیون الان برای من پول کمی نیست
با تشکر از کسانی که دنبال ستاندن حق هستند.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام باید دلایل و مستندات شما برای این دعوا حضورا بررسی شود ضمن اینکه هیچ گاه نمی توان نتیجه را تضمین کرد