مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

من همسرم بدون هیچ دلیلی نزدیک دوسال است که منزل رو ترک کرده و دادخواست طلاقش هم رد شده. حالا رفتن تقاضای نفقه کردن اما من بنا به دلایلی نتوانستم در دادگاه حاضر شوم و منو محکوم کرده و اجراییه هم صادر شده و وقت واخواهی هم‌ تمام شده حالا من چیکار باید انجام ‌بدم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کاری نمیتوانید بکنید در مورد رای صادره فقط اقدام به ارائه دادخواست عدم تمکین نمایید که از این تاریخ نفقه به ایشان تعلق نگیرد