مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

باسلام ميخواستم بپرسم اگر زن مهريه خود رو به مرد ببخشد زمانی كه مرد فوت ميكند ديگر از دارايی مرد به زن نميرسد؟ يا بخشيدن مهريه فقط تا زمان زنده بودن مرد مطرح ميشه و بعد از مردن مرد سهمی به عنوان مهريه برای زن هنوز وجود دارد؟ زن باچه شرطی ميتواند مهريه رو ببخشد كه بعدا دوباره به حق خود زمانی برسد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر بخشیدن به عنوان بری کردن ذمه باشد دیگر حق رجوع ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس ازبخشش دیگر بابت آنچه بخشیده شده مالی به زن داده نمی شود چه در حالت فوت و چه در قید حیات قابل رجوع نیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرشما مهریه رابه شوهر درزمان حیاتش بذل کرده باشید دیگرنمی توانید مطالبه کنید ولی بعدازفوت هریک از زن وشوهر هریک اززن یاشوهراکه زنده است از متوفی ارث می برد