مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. میخواستم بدانم برای در خواست مهریه مردی که نه خانه دارد نه ماشین و سند رسمی به نامش نیست. فقط دو فقره چک دارد که پول هایش می باشد و دست بازار ازاد است (منظور دست کسی هست و سود میگیره -آزاد-) میتوان چک ها را به دادگاه برای اثبات پول داشتن این آقا داد؟ میشود از روی همان چک ها دادگاه مهریه زن را پرداخت کند؟؟پول تقریبا 45 میلیون. و مهریه 50 سکه است.تاریخ چک ها به روز است و به اسم خود شخص هست. سپاس

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام.ان چکها در وجه شما نیست که قابل وصول باشد.
در مقام توقیف اموال اگر بتوانید ان مبلغ را نزد شخص ثالث (همان فردی که پول نزد او است)اثبات کنید و ان فرد اقرار کند که وجوه همسر شما نزد وی بوده و با ارائه چکها میتوانید پول همسرتان را نزد شخص ثالث توقیف کنید