مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قدیمی

سلام.
از یک پرونده ای در اجرای احکام شورای حل اختلاف خاوران برای همسرم ابلاغیه اومده.
در توضیحات نوشته مطالبه وجه چک.
در صورتی که ما نه خواهان رو می شناسیم نه کلا از وجود این پرونده اطلاعی داشتیم.
برای به دست آوردن رای اولیه که بشه ازش واخواهی کرد چیکار کنیم؟
ردیف فرعی هم یک ثبت شده، ردیف فرعی قبلی نداده.
با تشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام باید به شعبه صادر کننده رای مراجعه کنید و رای بدوی را بخواهید و از شعبه دریافت کنید