مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین پیش فروش از سایپا

با سلام اینجانب بچه خواهرم با من تماس گرفت که در قرعه کشی فروش سایپا برنده شده ولی پول پرداختی ماشین را ندارد و من به او پیشنهاد کردم که مبلغ 5 میلیون تومن به او میدهم و دیگر کاری با ماشین نداشته باش و هزینه های پرداختی سایپا را من میپردازم با توجه به اینکه در قرعه کشی یک ساله برنده شده بود من طی دو مرحله پول به حساب سایپا پرداخت کردم در پرداخت اول پول را به حساب ایشان واریز کردم و هم زمان به حساب سایپا واریز کردم و در مرحله دوم از حساب خودم هزینه را پرداخت نمودم متاسفانه الان خواهر زادم میگه من با شما قولنامه نمینویسم و ماشین خودم هست تو رو خدا راهنمایی کنین که باید چکار کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چاره ای ندارید جز مطالبه پول های پرداختی پیامک های فی مابین ارائه شود و شهود بیاورید