مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین برای مهریه

سلام
فردی هستم فعلا بیکار و از دار دنیا یک خانه به نام بنده است ولی خودم در آن خانه ساکن نیستم و مادر بزرگ مادری و دو خاله ام که وضعیت مالی ضعیفی دارن در آن ساکن هستن و هیچگونه اجاره ای دریافت نمیشود و کامل رایگان است سکونت آنها و خودم در خانه مادری زندگی میکنم
حال سوال اینجاست آیا اگر زوجه نسبت به دریافت مهریه خود اقدام نماید آیا میتواند خانه را به دادگاه معرفی کند و بابت مهریه بفروش برساند یا جز مستثنیات دین حساب میشود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام منعی برای معرفی منزل شما به عنوان اموال برای همسرتان وجود ندارد و در صورت توقیف شما می توانید اعتراض و اگر ثابت شد که مستثنیات دین است رفع توقیف خواهد شد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام بله قابل توقیف است وهرخانه ای مستثنیات دین نیست چراکه شما دران سکونت ندارید و متناسب بانیازشما نیست مگر اینکه خود درانجا ساکن شوید ومتناسب شان ونیازعرفی شماباشد