مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

ماشین رو هشت ماه قبل فروختم و وکالت قطعی زدم. حالا خریدار آمده و میگه موتور خودرو شماره نداره و میخام شکایت کنم. زمان خرید هم کارشناس آورد و خودرو رو بازدید کرد آیا بعد از این مدت میتونه مدعی همچین چیزی بشه؟

پاسخ ها :

ادعای خریدار بر شماره نداشتن موتور خودرو شماره نداشتن موتور خودرو موتور خودرو معامله خودرو خودرو