مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف زوجه

سلام من نامزدم ،،، نزدیک 3سالیه با شوهرم اختلاف دارم و مهریه و نفقمو درخواست دادم و میگیرم یبار من تقریبا1سال پیش برای ترک انفاق شکایت کردم و گفتن چند ماه دیگه میبرنمنو ولی خبری نشد ازش و تا اینکه چند ماه پیش خودش برا الزام به تمکین شکایت کرده بود که یماه تو دادگاه وقت دادیم براش یماه هم رد شده ولی خبری ازش نیس و نمیاد دنبالم میشه من چه شکایتی کنم که زود پیگیری شه و تکلیفم مشخص شه چون نمیخاد منو چه شکایتی کنم که از طریق اون بتونم طلاقمو بگیرم چون الان نفقه و مهریمو میگیرم نمیتونم خودم درخواست بدم نامزدمم اصلا تو دادگاه از طلاق حرف نمیزنه که به نفع من شه

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بابت ترک انفاق شکایت کیفری مطرح کنید وبابت تعیین تکلیف دادخواست بدیدتادادگاه خانواده درصورت احراز عسروحرج شما رای به طلاق شما بادریافت کلیه حق وحقوق شما بدهد.درصورت نیاز به مشاوره با پرداخت حق مشاوره درحدمتم.