مشاوره حقوقی رایگان - تغییرات در نقشه ساختمان

با سلام. ملکی را با موقعیت شرقی غربی به سازنده داده ایم که سازنده بدون هماهنگی با مالکین ملک را به صورت شمالی جنوبی تغییر موقعیت داده است. در صورتی که در متن قرارداد با تاکید قید شده بود که با همان موقعیت قبل تحویل دهد. حال ما شکایت کرده ایم و سازنده میگوید فقط ملک شما یعنی طبقه اول را از موقعیت شمالی جنوبی به شرقی غربی تغییر میدهم و بقیه طبقات را با همان موقعیت قبل نگه میدارید و با قاطعیت میگوید طراحی داخل خانه به همان شکل که خودش میخواد نقشه میکشد. میخواستم بدونم سازنده بدون رضایت مالک میتواند نقشه داخلی را طراحی کند؟ آیا میتواند چند طبقه را به موقعیت شمالی جنوبی و یک طبقه را موقعیت شرقی غربی بکند؟ آیا برای این تغییرات نیازی به امضا من مالک نیست؟ در حالی که در قرارداد قید شده نقشه باید به رویت مالک برسد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر باید مطابق تعهدات عمل نماید دادخواست الزام به انجام تعهد ارائه نمایید