مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام فرزند پسر 1سال و نیمه دارم به دلیل ضرب و جرح و از طرف همسرم خونه مادرم زندگی میکنم فرزندم پیش خودم همسرم تقاضای ملاقات کرده و مدام تلفنی تهدید کرده تو یکی از ملاقات ها بچه رو میبرم نتونی پیدا کنی خواهش میکنم بگید چیکار کنم فقط ببینه پسرم و نبره در ضمن 1 سال سابقه قاچاق مواد مخدر داشته و 1 سال زندان بوده

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

مطالعه نفقه و درخواست حضانت بچه را به دادگاه خانواده بدهید نسبت به تهدید و ضرب وجرح میتوانید شکایت کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اجازه دهید از طریق مراجع قضایی همسر شما اقدام نماید با توجه به سن کم فرزندتون ملاقات صرفا صرفا با حضور شما در مکان معین توسط دادگاه انجام میگیرد و سپس وفق تصمیم دادگاه اقدام نمایید